Odbojkaši Vojvodine (©CEV)
Odbojkaši Vojvodine (©CEV)

Vojvodina se sprema za meč odluke u Monpeljeu, prvi trening u školskoj sali

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 10:02

Poslednji duel u grupnoj fazi Lige šampiona na programu u sredu od 19 časova

Poslednja stanica odbojkaša Vojvodine u Ligi šampiona ove sezone je Monpelje. Novosađani su u ponedeljak doputovali u Francusku letom preko Amsterdama. Prvi trening su odradili u školskoj sali, a danas i sutra će raditi u hali u kojoj se igra meč.

Utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona na programu je u sredu od 18 časova. Monpelje i Vojvodina će se boriti za treću poziciju koja donosi nastavak evropskog takmičenja u četvrtfinalu CEV kupa.

Izabrane vesti

"Put je bio veoma naporan, ali važno je da smo stigli, smestili se, malo odmorili, a nakon toga uradili i jedan lakši trening. Ovaj duel je, naravno, za nas izuzetno važan, međutim, meni je mnogo bitnije da mi odigramo najbolje što možemo - onda verujem da možemo da se borimo s Monpeljeom za pobedu", rekao je trener novosadske ekipe Slobodan Boškan.

Prvi međusobni duel dobila je Vojvodina na domaćem terenu, pa je u ovom trenutku u boljoj poziciji na tabeli.

"Imali smo prilike da vidimo da Monpelje nije naivna ekipa", rekao je u najavi meča dizač Maksim Buculjević. "Sa Nemcima je dva puta igrao pet setova, a poljskom predstavniku je uzeo set. I u Spensu je bila velika borba, ali mi smo bili bolji. Iskusni su, imaju mnogo stranaca, nedavno ih je pojačao i Kamil Baranek i igraju sve bolje. Neće biti lako, ali mi smo došli ovde da učinimo sve, da igramo na pobedu i probamo da se plasiramo u četvrtfinale Kupa CEV".

U grupi A Jastrežebski prolazi dalje sigurno sa prve pozicije i ide direktno u četvrtfinale. Nemački Fridrihshafen će završiti uvodnu fazu na drugom mestu, pa će u razigravanje za četvrtfinale. Njihov međusobni okršaj neće uticati na raspodelu pozicija, za razliku od meča Vojvodina - Monpelje posle kog će se znati ko će biti treći, a ko četvrti.

CEV LIGA ŠAMPIONA ZA ODBOJKAŠE

Sreda

18.00: Jastrežebski - Fridrihshafen

19.00: Monpelje - Vojvodina



tagovi

OK VojvodinaCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara